27. aug, 2014

Bro bro å breja

Smarta valpar vi har, övade några gånger i morse sen satt den!!  ;-)

-Bro bro å breja stockar och stenar alla goda renar ingen slipper här fram, här fram, förrän han säger sin kärestas namn, vad heter han?

..Minns plötsligt den här leken, man stod precis som vaplisarna, med händerna ihop över huvudet och fångade den som kom emellan precis när refrängen var slut. Vi lekte ofta den som barn på skolgården och som även mina barn lekte, man sjöng för fullan hals BRO BRO Å BREJA STOCKAR OCH STENAR...

Minns precis hur det såg ut i omgivningen, vilka skor jag hade när jag stod där på skolgården, fylld av barnets omedelbara närvaro och lycka, hårbandet jag hade som var formad som en nejlika det fanns olika dofter! ..jag hade en rosa variant som doftade hubba bubba. Minnet far iväg när jag står där och ser valpisarna leka, jag minns andra lekar vi lekte, -röda vita rosen, -krig och fred, -allt finns i sjön. Sätter mig i bilen på väg till dagens kundbesök med ett extra leende på läpparna, tänk att plötsligt blir man alldeles glad och varm av minnen som fanns gömda i 40 år.