19. sep, 2014

Omtumlande dag

Jisses vilken dag..lycklig,ledsen,eoforisk, hjärtklappning och skratt!

Vaknade med huvudvärk från helvetet. Drömt mardrömmar hela natten, drömde att Stella hämtat kompisar från Lissabon, -vildhundar som attackerade oss. Det var en himla mess..  ..Antar att drömmen beror på min separationsångesten som kryper allt närmre..

Vi har haft båda valpisarna Bella och Axa kvar här hemma i väntan på hur det skulle fortlöpa med familjen som tingat en valp. Tyvärr blev omständigheterna så att dom måste avstå att ta hand om en valp, pga av sjukdom. Många har hört av sig och varit intresserade, men så ringde en underbar familj från Avesta som är jägare och har barn i familjen, dom miste sin tax för några veckor sedan och ville så gärna ha en ny hundkompis i familjen. Allt kändes rätt! Klart slut..idag hämtade dom lilla fina Bella. Deras barn var helt ljuvliga, älskar kombinationen barn och hund! Så bättre kunde det inte bli.

Så nu sitter vi här med lilla Axa och Stella kvar ..12 veckor efter den magiska natten då 6 små knytten såg livets ljus. Det är tomt..men också lite skönt för hjärnan som inte hela tiden måste räkna in 6 små vildbassar.

Stella känns lite avvaktande, hon ligger i fåtöljen vid öppna spisen och tittar på oss emellanåt. Undrar vad hon funderar på. Lilla Axa ligger i korgen nedanför.                                    

Nu ska jag bara gosa in mig i våra älskade hundar, trevlig kväll alla fina hundvänner där ute!

Bilden är från gårdagskvällen som var magisk...undrar hur många gånger jag använt ordet magisk denna fantastiska sommar!