15. okt, 2014

Fyra saker av tacksamhet

Timman är över midnatt, det har varit full rulle hela dagen och kvällen.
Här hemma brukar vi avsluta dagen med att tänka efter och berätta om det hänt något särskilt, vad som varit dåligt, men med fokus på vad som varit bra!

Vad som varit dåligt med denna dag är att Christian fortfarande är sjuk.
Vad som varit bra idag och som gjort mig extra glad är:

1, Vår rara omtänksamma granne Karin hade lämnat en form i vårt kök med inlagda päron från deras trädgård och en liten notislapp med texten -Värm lite i ugnen kram Karin. ....Det smakade ljuvligt gott med kanel och vaniljglass.

2, Leveransen med frysboxen kom idag, tjohoo så himla glad över att vi äntligen bestämde oss för en frysbox, hitintills har vi haft 3 små pyttefack att frysa in varor i, nu kan jag baka bullar och bröd när andan faller på och bara lägga in i frysen, kött, grönsaker och bär..mmm längtar att fylla boxen med godsaker!

3, Den vackra blomman på bryggan som jag köpte tidigt i maj, då var jag orolig att frosten skulle ta död på den, men de blev aldrig några frostnätter, den är så vacker och har blommat oavbrutet i över 5 månader, det måste vara världsrekord för en Marguerite, iallafall för mig! ;-) (Fotot tog jag idag när jag kom hem, är det inte otroligt i mitten på oktober!)

4, Axa är precis så kramig och go som Stella!