2. nov, 2014

Allhelgonadagen

Igår hämtade vi staketmodulerna som vi beställde för någon vecka sedan, vi ska hägna in tomtgränsen, för hundarnas skull, men också för att rådjuren inte ska gå rakt in i trädgården och mumsa i sig allt gott och vackert. Vi fick åka två vändor, 75 moduler a 2,25 meter väger några ton. Dom ser ju inte allt för roliga ut när dom ligger där på släpet, men ställer man upp en och en syns dom knappt, smälter bra in i naturen.
Vi åkte också till minneslunden och tände ljus till minne av våra nära och kära som inte finns med oss, så stämningsfullt med alla tusentals ljus, en stund för kontemplation och en påminnelse om vår sårbarhet, vår korta stund på jorden, varför ägna tid till oförätter som hänt i livet, fyll istället på med alla fina minnen och all godhet som finns runt omkring varje dag, allt blir så mycket lättare.
På kvällen var vi bjudna på middag hos Karin o Lasse, det var tänt i öppna spisen och dukat så fint i deras ateljé, bland penslar, konst, färg och allsköns tavlor, en underbar miljö!
Stella och Axa var också med, dom myser och tycker det är härligt att få vara med och ligga där tillsammans och lyssna på oss som också trivs, samtalar om allsköns ting, skrattar och njuter av den trevliga middagen, vi åt räkor till förrätt, lammstek och potatisgratäng till varmrätt och glass med hallon till efterrätt. Härligt att få sätta sig till dukat bort och äta så god mat, Karin är världsbäst på att få till en helhetsmiddag.
P.s hundarna fick såklart också smaka lite av den goda maten!