5. dec, 2014

2500 foton men inget på Tjalle

Fredag, det är nåt visst med fredagar, jag sitter i bilen på väg hem lite extra glad och förväntasfull, handlat massa gott att äta och lite adventspyssel.
Jag har varit och besökt kunder bl.a ute på Djurö, när jag står där och plockar böcker i den lilla ICA butiken, hör jag hur kassapersonalen pratar med kunderna, men en så hjärtlig ton, glada skratt och roliga historier, kunder går förbi mig och är hur glada som helst, många tar sig tid att stanna och prata böcker.
Det är kort och gott en härlig och fridfull miljö!
Jag blir påmind hur det var när jag var barn, när man åkte till lanthandeln i byn på somrarna, alla var så glada och pratade väder jämt tycker jag mig minnas i alla fall.
När jag satte mig i bilen och åkte från den lilla ljuvliga butiken på Djurö (som för övrigt säljer mycket pocket, det är kul bara det) Då kom jag och tänka på min allra första hund som jag fick den morgonen jag fyllde 10 år, en svart pudel Tjalle hette han och var så himla go och snäll och läraktig. Jag tänkte på att jag har inte ETT ENDA kort på honom! Vi tog helt enkelt inga foton, vi levde väl där och då, vad ska man med kort till då?!
Trist idag när jag tänker på vad kul det skulle varit att få se honom igen. Detta kort är från en annan liten söt svart Pudel.
Jag har 2500 kort på Stella och valparna...det kanske inte är så bra det heller... ;-) Att man jämt ska upp med kameran så fort det är nåt.
Ja jag vet inte, men lagom är väl bäst!
Fredagsmys på er där ute och en stor kram från mig.